Saksofoniopettaja Lassi Silventoinen

Saksofoniopettaja

Lassi Silventoinen on musikaalinen saksofoniopettaja. Jokainen pystyy soittamaan ja kehittymään niin hyväksi että pystyy soittamaan bändin kanssa tulevaisuudessa tai soittaa minkä tahansa haluamansa kappaleen. Saksofonin soitto on loppupelissä aika helppoa ja jos olet soittanut joskus esimerkiksi pianoa niin ollaan jo todella pitkällä. Pianon soittoa ei kuitenkaan vaadita ennen opetuksen aloittamista.

Saksofoniopettaja on tärkeä hankkia varsinkin aluksi, jottei ala harjoittelemaan väärin. Ansatsia (suun ja huulien asento) on todella ärsyttävää muuttaa jälkikäteen, mutta se ei ole mahdotonta. Aluksi on myös tärkeää tutkia opettajan kanssa (esimerkiksi niin että opettaja testaa) saksofonia, saksofonin suukappaletta ja lehtiä (puhutaan setupista). Tällä varmistetaan ettei mene turhaa aikaa turhautumiseen. On erittäin tärkeä tietää, että saksofoni ja setup on kunnossa, silloin kun aloittaa saksofonin soiton.

Aloiitelijalle toimiva foni on erittäin tärkeä. Yleensä saksofonin soitosta kiinnostunut törmää ongelmaan, jossa hän lähtee soitinkauppaan ostamaan saksofonia, mutta hänellä ei ole minkäänlaista hajua siitä, mikä foni olisi hänelle se toimivin. Eikä hän pysty sitä edes itse kokeilemaan. Tähän ongelmaan olen kehittänyt ratkaisuksi saksofonin vuokraus / leasauspalvelun, jota kautta kuka tahansa voi kokeilla saksofonin soittoa investoimatta suuria summia tietämättömään. Vuokraustoiminnasta voit lukea lisää täältä

Lassi on mahtava ope! Motivoidun hänen musikaalisesta opetustyylistään joka kerta. Meillä on yhteisenä tähtäimenä saada minut bändiin soittamaan ja sitä kohti tässä kovasti puurretaan! Ja mikä parasta, voin soittaa samaan aikaan lempikappaleitani ja harjoitella tekniikkaa. Lassi ei käytä oppikirjoja vaan räätälöi materiaalin jokaiselle oppilaalle sopivaksi.

ykistyinen asiakas

Opetus tapahtuu Helsingissä, mutta pienimpiä oppilaita opetan heidän kotonaan, turvallisessa ympäristössä. Tunnin voi maksaa kulttuuriseteleillä, kortilla tai laskulla. Saksofoni tunnin hinta on 40e / 45min, mutta yleensä innostun tunneilla ja ne venyvät tunnin mittaisiksi. Kun on hauskaa niin on vaikea lopettaa!

Tunneilla ei käytetä mitään tiettyä saksofonin soitto opasta, vaan tunnit suunnitellaan oppilaskohtaisesti. En myöskään noudata mitään opetussuunnitelmaa, juuri siitä syystä että oppilaat ovat niin erilaisia. Kaikki ovat niin erilaisista lähtökohdista ja kaikilla oppijoilla on niin eri tavoitteet.

Opetus painottuu korvakuulolta oppimiseen, joka valmentaa siihen, että joskus oppilas voisi soittaa saksofonilla radiosta kuulemansa kappaleen ilman nuotteja tai harjoittelua. Toki alussa, ennen kuin korva harjaantuu niin käytän omaa nuotinnustapaani, jossa kirjoitetaan pelkkiä säveliä tutuistá kappaleista ja rytmi pitää itse selvittää. On ollut hauska huomata, miten loistavasti tämä oma opetustyylini toimii. Korvakuulo (tässä tarkoitan myös rytmien tunnistamista, joka on lähtökohtaisesti helpompi oppilaille kuin melodian kuuntelu) kehittyy huomaatta.

Tervotuloa tunneilleni! Pidetään hauskaa yhdessä ja tutkitaan musiikkia, se on hauskaa ja palkitsevaa! Ei turhaa nipostusta nuoteista tai tutkinnoista. Nautitaan musisoinnista yhdessä, sitä vartenhan musiikkia tehdään? Monilla oppilaillani on jäänyt huonot muistot musiikintunneista, jossa oli pakko opetella asteikkoja tai laulaa kappaleita yksin luokan edessä. Ymmärtäähän tuon tavallaan, koska oli pakko antaa oppilaille arvosana, laittaa oppilaat paremmuusjärjestykseen. Tunneillani tällaisesta ei tarvitse huolehtia.

Jos kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä helpolla kontaktilomakkeella.

Hakusanoja: saksofoni opetus helsinki, saksofonin soitto-opas, onko saksofonin soitto vaikeaa, saksofoni opetus espoo, opi soittamaan saksofonia, saksofoni aloittelijalle, saksofonin otetaulukko, saksofoni otteet, soittotunnin helsinki, saksofoni opettaja helsinki