Yhteystiedot

Tältä sivulta löydät yhteystiedot. Jos tarvitset saksofoniopettajaa, taustamusiikia, bilebändiä häihin, äänentoistoa vuokralle tai keikkapakua niin ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja kokoonpanoista löydät täältä lassinpalvelut.com.

Lue lisää ensimmäisen saksofonin hankinnasta täältä!

lasilven@gmail.com

Saksofoni opettaja Helsinki yhteystiedot

Saksofonin soittaminen on loppupelissä todella helppoa. Jokaiselle äänelle on oma näppäimensä, puhaltaminen on kuin kynttilän puhaltaminen metrin päästä. Ensimmäisellä tunnilla päästään soittamaan jo tuttuja kappaleita. Opetus perustuu korvakuulolta soittamiseen ja se kehittyy tuntien myötä. Minkäänlaista teoria- tai musiikkitaustaa ei tarvita.

Voiko jokainen soittaa saksofonia? Jos ajatellaan vaatimuksia niin yläetuhampaat olis hyvä olla. Ei ole myöskään mitään ikä- tai painovaatimuksia. Varsinkaan alttosaksofoni ei paina paljoa ja hihnoja on erityylisiä. Minulla on paljon lapsioppilaita, joilla on tällaiset hihnat käytössä. Minkäänlaista musiikkitaustaa ei tarvita, opetustyylini on musiikillisesti monipuolinen, emme siis opettele ainoastaan saksofonia vaan enemmänkin musikaalisuutta. Tavoitteita voidaan asettaa yhdessä, mutta yleensä tähtään siihen että soittaja on valmis soittamaan bändissä jossain vaiheessa.

Ansiot

2017  Valmistuin kandiksi Sibelius-Akatemian Musiikkikasvatuksen osastolta

2015 Valmistuin muusikoksi Pop & Jazz Konservatoriolta, pääaineena saksofoni ja säveltäminen

2012 Varusmiessoittokunnassa Hennalassa Lahdessa saksofonistina

2011 Valmistuin Tiirismaan Musiikkilukiosta ylioppilaaksi

2011 Olimme mukana suomen X-Factor ohjelmassa lauluyhtye Enchantin kanssa ja voitimme ryhmä osion

1998-2008 Peruskoulut Hollolassa musiikkiluokilla